Venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri care doresc sa emita facturi electronice si alte documente contabile prin mijloace electronice, prin oferirea unor servicii complete, care includ:

Aceste servicii pot fi achizitionate contra unui abonament lunar. In cazul in care doriti sa implementati respectivele procese in cadrul companiei Dvs. puteti sa achizitionati sistemele noastre informatice.

De ce sa apelati la noi

Obiectivul nostru major este acela de a oferi companiilor solutii complete de facturare si arhivare electronica care sa eficientizeze si sa simplifice in mod optim acest proces. De aceea, punem la dispozitia clientilor nostri solutii de facturare si arhivare electronica flexibile, care pot fi ajustate cu usurinta in functie de nevoile specifice astfel incat randamentul obtinut sa fie maxim. Serviciile noastre sunt independente si pot fi oferite atat sub forma de pachet cat si individual. In plus, toate serviciile pe care le oferim respecta cadrul legislativ din Romania si cele mai importante standarde in domeniu.

Desi unele companii prefera sa dezvolte intern capabilitatea de a factura electronic, exista numeroase avantaje pentru care majoritatea organizatiilor prefera sa apeleze la furnizori externi. Externalizand functiile de emitere, trasmitere si arhivare a facturilor electronice catre compania noastra, beneficiati de urmatoarele avantaje:

  • Cost pe factura electronica mai mic decat in cazul in care decideti sa efectuati facturarea electronica cu resurse interne
  • Investitii initiale zero in infrastructura necesara pentru emiterea si arhivarea facturilor electronice
  • Siguranta conformitatii cu legislatia din domeniul facturarii si arhivarii electronice