Despre noi

Venim in intampinarea companiilor din Romania cu un pachet complet de servicii in domeniul facturarii electronice sau cu sisteme informatice si consultanta pentru implementarea facturarii electronice prin mijloace interne.

Obiectivul nostru este acela de a oferi servicii ireprosabile clientilor nostri, la cel mai inalt grad de profesionalism posibil.

Echipa noastra este tanara, cu media in jurul varstei de 30 de ani, dar care beneficiaza de Know-How excelent in domeniul facturarii electronice si al serviciilor conexe: semnatura electronica, marcare temporala, arhivare electronica, gestiune a bazelor de date, arhivistica, securitate si audit IT.

Pentru a va garanta cel mai inalt grad de securitate posibil, membrii echipei noastre detin certificari relevante in domeniu, precum: CISSP (Certified Information Systems Security Professional), ISO 27001 auditor, CISA (Certified Information Systems Auditor), CEH (Certified Ethical Hacker), MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) etc.

Sistemele pe care le propunem clientilor nostri au fost implementate cu succes pentru numeroase companii din Romania. In prezent, cel mai mare utilizator al sistemelor noastre emite si gestioneaza un numar de aprox. 6 milioane de facturi lunar.

Daca vrei sa te alaturi si tu echipei noastre, te rugam sa ne contactezi.